Barnehagen vår

Velkommen til Lille-Strømsbu barnehage!

Lille - Strømsbu barnehage er en privat barnehage med plass til 24 barn i alderen 1-6 år.

Barnehagen åpnet dørene i 2010 og eies i dag av Ida Lynghaug og Jarl Erik Aanby. Vi har et stabilt og engasjert personale som alltid setter barnet i fokus. Personalet er der for barna, gir dem omsorg, mestring, og kunnskap  som er viktig å ta med seg videre i livet. Vi holder til i Eikeliveien 14 som ligger på Lille Strømsbu i Arendal kommune.

Språk har stor betydning for barnets generelle trivsel, glede og utvikling. Derfor er språk og lek vårt satsningsområde. Dette ofte tilknyttet musikk og teater som virkemiddel. Vi drar også på musikk- og teaterforestillinger i byen.

I tillegg satser vi på fysisk aktivitet og utedager. Vi har vår egen asfalterte sykkelbane, og er i gymsalen en dag i uken.

Lavoene i skogen innbyr til tur, og er ofte i bruk. Der lager vi bål, tilbereder enkle  måltider, eller spiser medbrakt niste.

Barnehagen har et fantastisk uteareal på 2500 kvm, hvor barna kan kjenne gress under føttene. Hagen vår bugner av rips, plommer, gulerøtter og jordbær som nytes. Barnehagen byr dessuten på et varmt middagsmåltid to-tre dager i uken.

Vi samarbeider med andre barnehager, og arrangerer aktivitetsdager. Dette er supert for barna. Da får de muligheten til å utfolde seg i et annet "terreng" enn det de er vandt til, og skape gode relasjoner med andre barn.